tisdag 20 november 2012

Chris BrownHej hej :)
"Äntligen" hemma efter en blixtvisit i Stockholm! Tog tåget (Veolia "Madickenstyle") upp och checkade in på vårt rum. Slängde väskorna och tog en sväng i Gamla Stan och en middag innan vi mötte upp Elina, Andreas, Andre och Mathias på ett glass bubblor och sen tog vi taxi till Globen :) 
Vi som hade Golden Cirkle biljetter gick förbi de stackars ihoptryckta fjortisarna som trängdes vid staketet medans vi hade SPACE delux där vi stod. Tyckte nästan synd om dem som LÄNGTAT ihjäl sig efter denna kvällen, tagit på sig sitt FINASTE och skrek för full hals medans vi stod i lugnan ro och kollade på konserten! Jag tror den fick bära ut 5-6 tjejer de första 10 minuterna in i konserten och ljublet var på topp när t-shirten åkte av ;)
 Haha jag dör! Sa till de andra att det nästan är lite sorgligt att man som vuxen inte får "DEN" känslan längre! Att vara KÄR i artisten som spelar, att ha förväntningar upp över öronen och att ha laddat flera timmar innan! Att få " jag dör" känslan är svårare nu även om han levererade en riktigt bra akonsert :D
Efter konserten stack vi ut en liten runda och tog några öl innan vi stack hem för att sova!

Tack alla för en mycket trevlig kväll :D


2 kommentarer: